Turné och ny bok!

Ja, allt härligt gott folk och vänner. Nu är det dags igen!

Efter ett par års arbete med min bok om mitt liv så är det dags för release och Sverigeturné med Jerusalem. Planeras att ges ut under April månad. Boken kommer att heta ”Det var värt alltihop” och ges ut på Sjöbergs Media (f.d. Gospel Media) i Sverige. En norsk version blir förmodligen också aktuell senare, vi har ännu inget förlag klart för Norge.
Beställ boken här!

Jag berättar mycket om mitt liv hur jag ser på saker som har hänt och händer. Många härliga och tokiga minnen ifrån turnéer och starten av Jerusalem. Musiken. Åren innan jag blev frihalsad och efter. Åren på Livets Ord och vad vi gick igenom som familj. Alla fantastiska konserter vi haft och genombrott och prövningar, ja you name it! Men mest av allt att han har varit med hela vägen, när det känts som allra mörkast. Han är verkligen helt fanatstisk, denne Jesus! Det var värt alltihop!

Det känns onekligen väldigt spännande med release av boken samt tung turné och ny hemsida med Jerusalem.

Turnén kommer att gå ifrån Luleå och neråt landet. Vi planerar ca. 9-10 konserter med avslut i Göteborg. I slutet av mars åker vi också till Schweiz för att göra en konsert utanför Basel.

Turnén kommer att ha en ”feeling” eller känsla som jag gått och tänkt på ganska länge ”Father2Son” efter Malakis ord 4:6 ”Jag skall vända fädernas hjärtan till barnen”!

Självklart gäller detta både söner och döttrar. Jag har väl själv fått uppleva det inte minst i min egen familj. Vi såg ganska tydligt när vi gjorde 30-års jubileet att det var föräldrar (som växt upp med Jerusalem) som tog med sig sina barn och tonåringar till konserterna. Vi tror att det kommer att bli så nu också.

Därför blir det naturligt att min son Philip blir med på gtr/synth och främst då sång. Han har en pipa som håller kan jag lova. Inte bara för att jag är en stolt far. Tror detta kan bli en fantastisk turné med både ledscreen och annat i paketet. Musiker blir Jag, Anders Mossberg, Calle Grimmark, grym gitarrist som spelat med Jerusalem sedan några år tillbaka, Philip Christiansson och Mick Nordström, (nyaste förvärvet) en trummis som man främst får beteckna som mycket tung. Jobbar dessutom på en ny låt som handlar om just far och son.

Vi kommer att köra en del Jerusalemlåtar som inte hörts live nån’ gång innan tror jag. Vi kommer att lägga ner mycket tid på att få det riktigt proffsigt. Med ett sammansvetsat team av människor som vill samma sak och som är proffs på det som gör.

Men mest av allt kommer du att få med dej något som alltid varit kännetecknet för Jerusalems konserter genom alla år…närvaron av kung Jesus som aldrig lämnar någon oberörd. Det är något som inte går att förklara det bara finns där. Utan den hade det bara varit en ”konsert” och inte så mycket mer.

Jerusalem behövs och det kommer du att förstå när du surfar runt på hemsidan, lyssnar på låtarna (inte minst texterna), kommer på konserterna till våren och får ladda batterierna. Du har en ljus framtid med mycket hopp. Det finns nämligen hopp även om du kanske inte trott det…

Vi ser verkligen fram emot att komma ut på vägarna i vårt avlånga vackra land, Sverige.

Ok, DÅ SES VI under April-Maj…all välsignelse…

En taggad Uffe för rockbandet Jerusalem.

16 Responses to "Turné och ny bok!"

 1. Gracieux brazilian virgin hair https://www.youtube.com/watch?v=T5OAF4fdWGU authentique à cette effigie.Livraison rapide.Montant compétitif .

 2. I simply want to say I am just new to blogs and actually loved your web blog. Likely I’m planning to bookmark your site . You really have awesome article content. Thanks a lot for sharing with us your blog.

 3. Markus Bertilsson

  Hej Uffe och Philip!
  Jag vill tacka riktigt mycket för konserten i Linköping (cupollen) igår. han inte berätta för dig Uffe att du har betytt väldigt mycket för min mamma som lyssnade på er i sin tonår och att hon fick mig att lyssna på er och helt ärligt så tror jag att eran musik hjälpte till att leda mig till Jesus.
  tog emot Jesus 05 i Jönköping pk. nu står jag i Jesus tjänst för Lp arbetet i Finspång. Philip en hälsning och uppmuntran till dig : 1 Tim 4:12 : låt ingen se ner på dig för att du är ung, utan var en förebild för de troende i allt du säger och gör, i kärlek,tro och renhet.
  Tack Uffe för den hälsning du gav mig efter att ni signerat mina biljetter tråkigt att vi inte han prata mer.

  Gud välsigne er! Mvh Markus Bertilsson i Finspång (han som var lång och syntes över alla andra)

 4. freppi

  Hej

  Finland behöver få höra Jerusalem…..

 5. Underbart! Så kan man köpa Krigsman och Volym 2 på riktigt igen. Har haft de på kassett, vinyl och hemmagjorda CD. Men nu kan jag köpa dem på redig CD. Så underbart ! Ses i Cupolen i Linköping…Eller jag kommer och ser er …

  / johan klintsäter
  linköping

 6. Lovisa

  Åhhh vad roligt att ni kommer med ytterligare en konsert ! Jag kommer att vara där i Göteborg. Min pappa dog för ca fem månadersen och det är tack vare honom som jag blivit så frälst i er musik. Han hade tyckt det skulle vara så kul att gå på er konsert igen men han får vara med från himlen och han kommer bli glad att jag går dit!
  :)

 7. admin

  Hej,
  Bandet kommer bestå utav Uffe, Anders Mossberg, Calle Grimmark, Philip Christiansson och Mick Nordström.
  Det kommer bli en riktigt tung konsert! :)

 8. admin

  Det kommer nog att bli några konserter i Norge. Dock inget som är bestämt ännu. :) Håll er uppdaterade på hemsidan och Facebook!

 9. Mikael Granelius

  YES…YES…YES…!!!

 10. Uffe

  Härligt! Kommer med all sanorlighet att besöka Jönköpingskonserten. Vilka bandmedlemmar blir det?

 11. dave

  Äntligen!!!!
  Har väntat länge på detta! Ser fram emot din bok och längtar till 31/5 i Gbg. Älskar er musik och ert budskap. Ni behövs i Sverige i dag!
  Gud välsigne dig Uffe, övriga band medlemmar och inblandade.

 12. Andreas Nilsen

  Moro å høre at dere igjen skal turnere. Kan vi håpe på noen norske datoer på turnelista utover sommeren, ev. norske festivaler?

 13. admin

  Hej Sivert!
  Ja, det kommer att bli minst en ny låt. :)
  Boken kommer att säljas på samtliga konserter!
  Tack för de uppmuntrande orden.
  Bless

 14. Anne

  WOW! Vad kan jag säja mer än att jag blir GRYMT TAGGAD bara jag läser det här!

  Supersnygg sida förresten ;)

 15. Jonas

  Härligt med nya konserter! Den i Västerås ligger närmast till att få mig som publik. Kul tema på turneén!

 16. Sievert Sjöberg

  Hej. Underbart att höra att Jerusalem fortfarande existerar?! Trodde ni slutat! Ni behövs därute! Kommer det kanske även fler nya låtar? Ser fram emot att se Göteborgskonserten 31/5! Hör av Er när boken kommer, är jätteintresserad! Kan den kanske köpas på konserterna? Må gott! Guds välsignelse!/ Sievert Sjöberg.