Norge och rep.

Kom precis tillbaka igår natt  ifrån Tönsberg i Norge med Housemusikerna . Vi mötte helt supergoa människor där måste jag säga. Så mycket som rör sig i luften nu.

Så imorgon övar vi inför turnen med Calle, Micke, Fille, Anders och jag. Är lite mer varma i kläderna nu. Har några dar’ till att bestämma datum, plats och slutliga tider för Father2Son Turnen. Så ni får ge er till tåls några dagar till. Beror på besked som vi väntar på gällande lokal främst i Uppsala och Göteborg. Skall bli riktigt kul att komma ut på vägarna igen och dunka på med Jerusalem.

Bless…Uffe.

4 Responses to "Norge och rep."

 1. Hello there, I discovered your site by the use of Google even as looking for a related subject, your web website came up, it seems wonderful. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.

 2. I simply want to mention I’m all new to blogs and really savored this website. Most likely I’m planning to bookmark your blog . You surely have terrific well written articles. With thanks for sharing with us your web page.

 3. Anonymous

  Härligt att höra! Ber för er!

 4. Frallan

  Hej Uffe!
  Riktigt roligt att ni får till den här turnén. Jag hoppas verkligen att jag kan få till något av datumen för att kunna vara med ännu en kväll. Hade förmånen att vara med i Nässjö i höstas. Ni är välkomna i musiksverige och ni har en stor uppgift att fylla tror jag.
  Hälsningar
  Frallan